backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Minder parkeervakken ivm werkzaamheden Veld 2

Nieuws

21-4Door de werkzaamheden aan veld 2 zijn er minder parkeervakken beschikbaar voor de komende 3 dagen.  De ingang is wel gewoon bereikbaar.

Lees verder

Trainingen rond en tijdens de meivakantie

Trainingen Nieuws afbeelding

20-4 Beste allemaal,

let tijdens de komende feestdagen goed op of je training hebt (of niet)! Koningsdag 27 april -- Geen trainingen, het complex is dicht Meivakantie 1 t/m 7 mei -- Geen trainingen, het complex is dicht Meivakantie 8 t/m 14 mei -- Trainingen in overleg met trainer & coach*  * Wil je trainen in de tweede week van de meivakantie (8 t/m 14

Lees verder

SportWays Hockeykampen 2021!

Evenementen Nieuws afbeelding

19-3 Wat ga jij in de meivakantie doen? Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeysokken aan? En een nieuwe grip om je stick gedaan? Dan ben jij klaar om de laatste maanden lekker te hockeyen! Wil jij óók in de meivakantie blijven hockeyen? Schrijf je dan snel in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club!
Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartelust hockeyen. Samen met de enthousiaste hocke

Lees verder

Verhuisd: Jumbo Hockey!

Nieuws Nieuws afbeelding

29-4Voor degenen die dit bericht hebben gemist: Jumbo Hockey is sinds 1 april verhuisd!
De winkel in het Ginneken is gesloten, en de Mega Store in Teteringen is nu dé "place to be" voor al je hockey-benodigdheden, én intussen ook weer geopend, uiteraard met inachtneming van de m

Lees verder

Bitje-hapdagen op vrijdag 18-6 en vrijdag 16-7

Nieuws Nieuws afbeelding

28-4 Op vrijdag 18 juni & vrijdag 16 juli 2021 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen actie-tarief.
Gelijk na de zomervakantie een passend bitje? Geef je dan op!
SPTL en team tandartsen Jansen zijn aanwezig van 18:00-21.

Lees verder

Competitie voorbij, Push gaat door!

Nieuws Nieuws afbeelding

28-4
De KNHB heeft n.a.v. het door de overheid gepubliceerde "openingsplan" besloten alle competities van seizoen 2020-2021 te beëindigen (met uitzondering van de Hoofdklasse Dames en Tulp Keukens Hoofdklasse Heren). Zie ook de bestuursmededeling per mail.
Het reglement voor promot

Lees verder

Update Coronamaatregelen, werkzaamheden Craze veld, trainingstijden

Nieuws Nieuws afbeelding

29-3Beste leden,
in deze bijlage (PDF) vinden jullie het laatste nieuws omtrent de maatregelen zoals die gelden rondom het Corona-virus en de aanleg van ons nieuwe waterveld.
Let ook goed op je trainingsschema. De ingangstijd van de avondklok verandert vanaf 31-3 (van 21.00 na

Lees verder