Medische informatie
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Medische informatie

Klik om meteen naar Verzekering, AED of Fysiotherapie te gaan


Push beschikt over een Automatische Externe Defibrillator (AED), een draagbaar reanimeerapparaat dat gebruikt kan worden wanneer iemand op of langs het veld een hartstilstand krijgt. Bij Push hangt de AED in de centrale hal van het clubhuis, bovenaan de trap rechts. De AED mag alleen bediend worden door daarvoor gediplomeerde personen. Meer informatie over de AED is te vinden op de website van de Hartstichting.Alle leden van de KNHB zijn verzekerd bij Interpolis. Voor meer informatie en toegang tot het schadeformulier, kijk op de speciale KNHB pagina van Interpolis.
Hockeyvereniging PUSH is een samenwerking aangegaan met Medifit Fysiotherapie, locatie Pellikaan Breda.Medifit Fysiotherapie zet zich in om binnen PUSH blessures te voorkomen, blessures te behandelen en daarnaast te zorgen voor verbetering van de fysieke prestaties. Met onze ervaring en expertise op deze gebieden kunnen wij met ons team van sportfysiotherapeuten voor iedereen de top(sport)zorg die ze verdienen aanbieden. We hebben al jarenlange ervaring met de begeleiding en behandeling van sporters en teams binnen de top- en breedtesport en we hebben daarnaast een uitgebreid medisch netwerk wat we kunnen inschakelen als dat nodig is!

Als lid van PUSH word je snel geholpen! Kom naar één van onze gratis spreekuren (zie de tabel hieronder voor de tijden).

Let op: laat het wel even weten wanneer je op een spreekuur wilt komen! Aanmelden kan door ons te bellen op: 076-7200954. Een afspraak maken in overleg kan natuurlijk ook.

Medifit Fysiotherapie is gevestigd in sportclub Pellikaan Breda naast de PUSH hockeyvelden. Voor meer info, ga naar www.medifitfysiotherapie.nl.

Spreekuren:

Maandag: 19.00 – 19.30 uur locatie Pellikaan Breda
Dinsdag: 17.00-17.30 uur locatie PUSH
Dinsdag: 19.00-19.30 uur locatie Pellikaan Breda
Woensdag: 19.30 -20.00 uur locatie PUSH
Donderdag: 19.30- 20.00 uur locatie PUSH
Vrijdag: 16.30 -17.00 uur locatie PUSH
Zaterdag: 13.00 – 14.00 uur locatie PUSH

Volg Medifit Fysiotherapie ook op social media voor PUSH nieuws en andere sportieve foto’s en filmpjes: Instagram en Facebook!