Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

Volvo Breda Cup editie 2018

Nieuws afbeelding 15-8-2018
Op zaterdag 25 augustus 2018 wordt voor de zevende keer gestreden om de Volvo Breda Cup door de eerste dames- en herenteams van Breda, Push en Zwart-Wit. Al jarenlang is dit de opening van het nieuwe hockeyseizoen en dit jaar heeft BH&BC Breda de eer om dit festijn te organiseren.

Vanaf 10:00 worden er clinics georganiseerd voor de jeugd, dit jaar is er gekozen voor een vrije inloop. Heb je zin om mee te doen, kom met je hockeystick naar de club om 10.00! Meer informatie volgt via de Volvo Breda Cup Facebookpagina.

De officiële opening is om 12:00 en vanaf 12:30 strijden zowel de heren als dames tegen elkaar om de felbegeerde cup. Zou Push weer met de eer gaan strijken, of komt er na jaren een andere winnaar? Als het aan ons ligt niet, de wisselbokaal staat prima in ons clubhuis, maar zonder publiekssteun is het altijd een stuk lastiger, dus kom allemaal juichen voor de toppers van onze Push Heren 1 en Push Dames 1!

Na de prijsuitreiking om 17:00 is het een mooi moment om bij te praten met elkaar na de lange zomerstop. Een muzikale omlijsting, meerdere Volvo’s en foodtrucks zullen de kenmerkende Bredase hockeysfeer stimuleren.

Zet deze datum alvast in je agenda! Graag zien we u op 25 augustus aan de Burgemeester de Manlaan!

Programma als volgt: