Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

BHV Push stopt met selectietrainingen D jeugd

Nieuws afbeelding 22-5-2019
De KNHB heeft een visie op de ontwikkeling van onze jonge hockeyers verwoord in "6x vooruit in hockeyā€¯. Deze visie gaat over hockeyers t/m de D-jeugd. Een aantal zaken in deze visie doen we al goed maar we denken bij BHV Push hier ook te kunnen verbeteren. Dit vergt een andere aanpak.

In overleg met Bestuur, Jeugdcommissie, Jongste Jeugd Commissie en Top Hockey Commissie is naar aanleiding van deze visie besloten een aantal zaken aan te passen in de overgang van de jongste jeugd achttallen naar de D-jeugd. De grootste verandering is dat er geen selectietrainingen en -wedstrijden meer worden gedaan in aanloop naar het volgend seizoen.
 
Het was gebruikelijk om bijvoorbeeld drie trainingen en een wedstrijd te gebruiken om de selecties van MD1, MD2, JD1 en JD2 samen te stellen. Hier stoppen we mee bij BHV Push. Gedurende het seizoen worden de achttal- en D spelers gevolgd. 
De D jeugd teams worden samengesteld door de commissies in samenwerking met de trainers, lijn- en trainingscoƶrdinatoren. De uitgangspunten waarop de teamindelingen worden gedaan, zijn onveranderd.
 
Alle D jeugdteams worden op hetzelfde moment bekend gemaakt.
 
Namens de Jeugdcommissie, Jongste Jeugd Commissie en de Top Hockey Commissie.