Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Jongste Jeugd

Clinic D1/H1 voor de Jongste Jeugd + D-Jeugd!

Nieuws afbeelding 12-9-2019
Beste jongens en meisjes van de 3-, 6-, 8-tallen en D-elftallen,

Op zaterdag 12 oktober organiseren Dames 1 en Heren 1 een clinic voor de jongste jeugd en de "D"-spelers. Dus als jij speelt of keept in de 3, 6 of 8-tallen van BHV Push, of in één van de D-elftallen, dan ben jij van harte welkom! De clinic voor de jongste jeugd start om 09.30 uur en duurt tot 11.00 uur. Voor de D-meiden en jongens is het van 11.30-13.00 uur.

Speciaal voor de (toekomstige) keepers onder jullie is er op hetzelfde tijdstip een aparte keepers-clinic!
  • Heb jij altijd al de spelers van Dames 1 en Heren 1 van dichtbij willen ontmoeten?
  • Zou jij toffe hockeytrucjes willen leren van echte professionals?
  • Wil jij nog beter worden in keepen of ontdekken of dat écht iets voor jou is?
  • Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het is om in Dames 1 en Heren 1 te spelen?
  • Wil jij een leuke training van Dames 1 en Heren 1?

Dan mag je deze clinic beslist niet missen! De kosten voor de clinic bedragen € 20,- per lid en dienen contant, voor aanvang van de clinic, afgerekend te worden. Dames 1 en Heren 1 gebruiken de opbrengst om een trainingsstage te bekostigen. De kosten van deze trainingsstage worden door de teams zelf opgebracht.  

De clinic staat in het teken van techniek, trucjes, plezier, spelletjes en uitdaging. Er wordt getraind in kleine teams waarbij de kinderen individuele aandacht krijgen. De teams worden op leeftijd en niveau ingedeeld. 

Kom samen genieten op het hockeyveld en schrijf je in via [email protected] onder vermelding van je naam en in welk team je speelt.

Voor de jongeste jeugd verzamelen we tussen 09.00-09.15 uur voor het clubhuis en lopen gezamenlijk naar het hockeyveld. Uiterlijk om 09.30 uur start de clinic. Wij hopen er samen met jullie een onvergetelijke ochtend van te maken. Voor de D-spelers is het verzamelen tussen 11.00-11.15.

Na de clinic delen de spelers van Dames 1 en Heren 1 limonade en cake uit, kun je een handtekening scoren (Psst: vergeet niet een pen en papier mee te nemen), vragen stellen en met ze op de foto gaan.

Met vriendelijke groeten,

Jongste Jeugd Commissie BHV Push
Commissie Breedtehockey BHV Push
Dames 1
Heren 1