Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Vooruitblik seizoen 2020-2021 en Corona

Nieuws afbeelding 23-5-2020
Beste (ouders), leden, trainers en vrijwilligers,
 
Het is alweer een kleine maand geleden sinds wij jullie als "6 united clubs"  hebben toegesproken en er is in die tijd, sinds 24 april, veel positieve actie ondernomen die ons allen veel moed, hoop en vooral plezier heeft gegeven.

Onze jongere jeugd is inmiddels alweer twee weken op aangepaste wijze aan het trainen, kort na de aankondiging van versoepeling via de persconferentie en de 12 plussers volgden kort erna. Ook de eerste senioren zijn alweer van start gegaan, zodat iedereen - die wil – hun  hockeytechnieken weer op kunnen poetsen, werken aan de conditie en weer in teamverband met zijn of haar hockey vriendjes/vriendinnetjes/maten gezellig bezig kunnen en mogen zijn. En daar zijn wij als clubs enorm blij om.

Het geweldige nieuws dat contactsporten vanaf 1 september weer zijn toegestaan geeft ons allen ook veel positieve energie; wij rekenen erop dat we vanaf zaterdag 5 september de competitie in z’n geheel kunnen starten, van top, breedte, voor jong en (nooit te) oud. 
Dit betekent eveneens dat het mogelijk is om de maand ervoor (augustus) te trainen mét contactmomenten, of in andere woorden oefenwedstrijden en onderlinge potjes mogen spelen. Alle sportbonden waaronder de KNHB en NOC*NSF zijn al hard bezig om dit te kunnen bewerkstelligen.

Wij vragen dan ook aan al onze leden - zo’n 8.000 in totaal - om met ons positief gezind het nieuwe seizoen in te luiden. We rekenen op jullie steun zodat we er volgend seizoen iets extra moois van kunnen maken! 

Indien je, om welke reden dan ook, toch moet opzeggen, doe dit dan voor 1 juni. Deze opzegdatum is ongewijzigd vanwege de samenhang met het inschrijven van nieuwe teams voor seizoen 2020-2021, wat tijdens de maand juni moet geschieden.

Geniet van deze zonnige dagen met het heerlijke vooruitzicht weer te kunnen trainen tijdens de komende weken, en nog veel fijner: de opstart van een mooie competitie in september.

Namens de besturen van hockeyclubs,