Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Superstore Jumbo Golf & Hockey in Teteringen!

Nieuws afbeelding 23-3-2021
Jumbo Golf & Hockey opent vernieuwde superstore in Teteringen

Zoals jullie wellicht weten, heeft Jumbo Golf & Hockey in de Raadhuisstraat in het Ginneken de deuren gesloten. Maar we hebben goed nieuws!

Op donderdag 1 april heropent Jumbo Golf & Hockey haar vestiging aan de
Oosterhoutseweg in Teteringen. In de nieuwe, moderne superstore van 1600 m² vind
je een grote collectie golf- en hockeyspullen: van clubs tot clubkleding en van
schoenen tot trolleys. Ook kun je de sticks, clubs en putters uitgebreid testen in de
winkel.

De superstore biedt veel meer dan alleen een uitgebreid assortiment. Zo zijn er 3 fittingbays, waar je gratis golfclubs kunt testen met het moderne Trackman-systeem. Verder is er een green om putters uit te proberen en een kunstgrasveld om hockeysticks te testen. Op die manier weet je zeker dat je met precies de goede stick naar huis gaat.

Van advies tot reparatie
In die 1600 m² kom je talloze merken tegen voor elk budget. Denk bijvoorbeeld aan
Callaway, Taylormade, J.Lindeberg, Adidas, Nike, Osaka, The Indian Maharadja, Grays en Brabo.

Ook kun je hier terecht voor hockeyclubkleding van HC Breda, Push en Tempo. Zie je door de bomen het bos niet meer in de enorme collectie? Dan staan de golf- en hockeyspecialisten klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Ook als je nog niet toe bent aan iets nieuws, zit je goed in deze winkel. De specialisten repareren namelijk ook hockey- en golfspullen en kijken ze voor je na. Zo kun je weer met een gerust hart het veld op.

Nieuw e-commercegedeelte
Zelfs in een superstore gebeurt het weleens dat jouw kleur of maat er precies niet is. Daar is iets op gevonden: de e-commerce-omgeving. Daar zie je meteen of jouw artikel wel op voorraad is bij een andere vestiging. Vervolgens haal je het later op in Teteringen of je laat het thuisbezorgen. Daarnaast is deze omgeving heel handig om te checken wat er in de winkel hangt. Je maakt dan een selectie van wat je wilt passen of uitproberen, zonder dat je eerst de hele winkel door hoeft.

De Jumbo Golf & Hockey-formule
De Jumbo Golf & Hockey-formule is ook in Teteringen zoals je gewend bent. Je krijgt bijvoorbeeld altijd het tweede bovenstuk, de tweede handschoen of de tweede verpakking ballen voor de halve prijs. En als je een paar schoenen of trolley koopt, ontvang je een giftcard. Ook profiteer je van de Europese prijscheck, waardoor je nooit te veel betaalt voor je golfclubs of hockeystick.

Houd de social media-pagina’s en de website van Jumbo Golf & Hockey in de gaten voor meer informatie over de opening. Daar vind je ook de locatie van de andere 7 golf- en 4 hockey-superstores en shop je makkelijk online.