Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Unive trotse partner van Para-hockey op Push

Nieuws afbeelding 18-12-2023

Alle Push para-hockeyspelers hebben een shirt in ontvangst mogen nemen van onze partner Univé. Na een hartverwarmende speech, een stukje taart om het te vieren en een foto voor de borden van Univé op het hoofdveld. Na de uitreiking had het eerste LG-team van Push direct een wedstrijd waarin de shirts en uiteraard de spelers konden glinsteren.

BHV Push is trots om te vermelden dat Univé zich heeft gecommitteerd aan de parahockeyteams van Push. Wist je dat Push als enige vereniging in Nederland zowel LG- (lichamelijke beperking), G- (verstandelijke beperking) en E-teams heeft? Vanaf nu hockeyen deze teams in een gesponsord shirt vanuit onze partner. Univé is Supporter van Sport én nu ook van Push en haar parahockeyspelers. Dank Univé voor jullie bijdrage aan deze kanjers!