Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Hoe wil jij volgend jaar hockeyen?

Nieuws afbeelding 25-4-2024 Het lijkt nog ver weg, maar het einde van het seizoen duurt niet zo lang meer. De laatste paar wedstrijden zijn in beeld. Promoveren, degraderen, handhaving, het kan allemaal!

En er zullen ook leden zijn die gaan bedenken wat ze volgend seizoen willen doen. In dat geval zou je eens kunnen kijken naar het hockey- en sportmenu van Push.

Wat bieden we aan, buiten de reguliere veldhockeycompetitie?

Voor de O18-jeugd is er wellicht de mogelijkheid om op zondag te gaan spelen, in de jong-senioren competitie. Voor meer informatie, neem je contact op met je lijncoördinator.

Het relatief nieuwe 7's (sevens) hockey is een snel spelletje op een half veld. Ook daarvoor hebben we een lidmaatschap!

In een volle agenda past wellicht ook de mogelijkheid van een duo-lidmaatschap (samen met iemand anders). Voor vragen over deze mogelijkheid, neem even contact op met de één van de co√∂rdinatoren van de technische commissie.

Wel trainen, maar geen wedstrijden? Dan kan je trainend lid worden. Of denk eens na over Trimhockey. Zij spelen wel graag (vriendschappelijke) wedstrijden.

Speel je incidenteel een keer een wedstrijd mee, dan kan je dat via FlexHockey regelen. Je bent dan bij de wedstrijden waar je aan meedoet speelgerechtigd en verzekerd.

En uiteraard hebben we onze padelvereniging. Dan ben je toch nog bij Push, je doet alleen een andere sport.

Voor meer info over de verschillende lidmaatschapsvormen voor hockey, kijk even op deze pagina. Als je er niet uitkomt, kan je een mailtje sturen naar de ledenadministratie.

Tot slot is Push erg trots om ook voor Parahockeyers hockey aan te kunnen bieden: G/LG Hockey en E-Hockey. Meer weten? Stuur een mailtje met je vragen!

Mocht je ondanks deze mogelijkheden overwegen om toch afscheid te nemen, doe dat dan voor 1 juni. Na die datum ben je contributie verschuldigd. Opzeggen kan per mail, of via MijnPush.