Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Para-Hockey

Vacature: trainer(s) E-hockey Push

Nieuws afbeelding 30-4-2024

Ben jij die topper die het verschil wil maken? E-hockey Push zoekt enthousiaste trainers om ons team te versterken!

Als trainer voor onze E-hockey groep, krijg je de kans om deel uit te maken van een geweldige tak van de hockeysport. Onze spelers, met veelal een spierziekte en/of een andere lichamelijke handicap waardoor ze afhankelijk zijn van hun elektrische rolstoel, willen het beste uit hun hockeyspel halen. Jij kunt bijdragen aan het plezier van sporten en het verbeteren van hun hockey-skills.

Wat is E-hockey?
E-hockey is een dynamische zaalsport waarbij de spelers gebruik maken van een elektrische rolstoel en hockeystick of een T-stick, gemonteerd aan de rolstoel. De groep bij E-hockeyers van Push bestaat uit 19 leden, waarvan 8 uit België, in de leeftijd van 15-34 jaar. We spelen in twee E-hockeyteams in de competitie van de KNHB. Er is wekelijks training, waarbij 1x per maand de rolstoelhockeyers uit België met ons meetrainen.

Wie zoeken we?
Het aantal E-hockeyers groeit! Om de spelers optimaal te begeleiden zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste trainers die het team kunnen versterken. Kennis van de regels van rolstoelhockey en ervaring als trainer is een pluspunt, maar zeker niet vereist. Mocht je ervaring hebben met de doelgroep en andere team/balsporten, dan moedigen we je aan om contact op te nemen! 🤗

Waar en wanneer?
De trainingen vinden plaats elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur bij Jeugdland in Ulvenhout (met uitzondering van schoolvakanties). En maak je klaar, want zes zaterdagen per seizoen vechten we op het veld tijdens competitiedagen!

Meer informatie?
Voor verdere details en om je aan te melden, neem contact op met Pim Boon via [email protected] of bel 06 55577540.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws