Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Jongste Jeugd

Teamindeling Jongste Jeugd 2024-2025

9-6-2024

Beste ouders & verzorgers van de jongste jeugd,

Helaas zit het seizoen er al weer op na een leuke slotdag. Wij hebben  genoten van alle enthousiaste teams en kijken weer uit het seizoen 2024/25.

We hebben in overleg met trainers & coaches de teams voor het komende seizoen samengesteld en willen deze graag met jullie delen. De teams zijn zeer zorgvuldig samengesteld en wij hebben er alle vertrouwen in dat iedereen een team heeft waar ze kunnen groeien en bovenal veel plezier beleven.

Mocht er onverhoopt onduidelijkheid of opmerkingen zijn over de indeling dat horen wij dat graag via een (vriendelijke) mail [email protected] We zullen de ontvangst van de mail bevestigen maar kunnen hier pas aan het einde van de zomervakantie inhoudelijk op reageren.

De teams zijn te bekijken door in te loggen in "Mijn Push". De indelingen zijn te vinden onder "Club - Documenten".

Voor vragen over MijnPush, zie dit document.

Voor sommige teams zijn wij nog op zoek naar enthousiaste coaches, laat het ons svp weten als jullie geinteresseerd zijn zodat we er volgend jaar samen weer een top seizoen van maken!

Namens ons allemaal een hele fijne vakantie gewenst!!


Annemiek, Chantal, Ernestine, Fabienne, Gert-Jan, Joost, Martine, Rachel &­­ Rolf