Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

Teamindelingen Jeugd 2024-2025 - Update 9 juli 2024

Nieuws afbeelding 21-6-2024
Let op: nieuwe versie beschikbaar (9 juli 2024)

Beste jeugdleden (en ouders/verzorgers),

Helaas zit het seizoen er al weer op. Wij hebben genoten van alle enthousiaste teams en kijken weer uit het seizoen 2024/25.

We hebben in overleg met trainers & coaches de teams voor het komende seizoen samengesteld en willen deze graag met jullie delen. De teams zijn zeer zorgvuldig samengesteld en wij hebben er alle vertrouwen in dat iedereen een team heeft waar ze kunnen groeien en bovenal veel plezier beleven.

De teamindeling kun je vinden op de website van Push: klik op Mijn Push, login en vervolgens op:  --> Club --> Documenten --> Teamindelingen… 

Let op: dit kan alleen via de website, dus niet via de mobiele app!

Voor vragen over het inloggen of MijnPush, zie dit document.

Mochten er onverhoopt onduidelijkheden of opmerkingen zijn over de indeling, dan horen wij dat graag via een (vriendelijke) mail naar [email protected]. Dit kan tot 28 juni. Uiterlijk 5 juli ontvang je hierop een antwoord. Wanneer je e-mail gaat over dat je niet geplaatst bent bij een vriend of vriendin, kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen.

Voor sommige teams zijn wij nog op zoek naar enthousiaste coaches, trainers en managers. Laat het ons ook per mail weten ([email protected]), wanneer jullie geĂ¯nteresseerd zijn.

Vanaf maandag 19 augustus beginnen de trainingen weer. Schrijf zaterdag 31 augustus alvast in je agenda. Push bestaat komend seizoen 90 jaar en dat gaan we vieren met een toernooi en feest.

Voor nu wensen we jullie een hele fijne vakantie,

Met sportieve groet,

B.H.V. Push
Jeugd Commissie
Frank, Manon, Marjolein, Maurice, Jeroen, Paul en Ruben